Minna-Liisa Salonsaari valittiin Satakunnan Vihreiden puheenjohtajaksi vuodelle 2021.
Minna-Liisa on toiminut kuluvana vuotena Porin seudun Vihreiden varapuheenjohtajana. Hän on filosofian tohtori kulttuuriperinnön tutkimuksen alalta ja asuu Porissa, mutta työskentelee Raumalla.

– Tulevaisuudessa toivon näkeväni satakuntalaisten kaupunkien ja kuntien toimivan vielä enemmän yhdessä maakunnan hyväksi. Olen iloinen, että minulla on ollut mahdollisuus suorittaa opintoni Satakunnassa. Kärkiteemamme kevään kuntavaaleissa ovat koulutus, ympäristö ja ilmasto, köyhyyden torjunta sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Hallituksen jäseniksi ensi vuodelle valittiin Pohjois-Satakunnan Vihreistä Irmeli Elomaa (varalle Harri Kangas), Henry Flinkman, Tiina Korsman, Jari Känä, Katja Laukkanen, Jarkko Santala, Tami Sirén ja Krista Virtanen-Olejniczak.

Paljon onnea uudelle puheenjohtajalle ja hallitukselle!