Kuntavaalit käydään 18. huhtikuuta 2021. Kunnissa päätetään isoista ja pienistä tärkeistä asioista. Päättäjiksi tarvitaan vihreämmän arjen asiantuntijoita: päivähoidon puolustajia, kirjastojen ystäviä, pyöräteiden kuluttajia, lähiruuan tuottajia ja lähimetsien kulkijoita. Yrittäjiä, uudistajia, opettajia ja opiskelijoita. Sinua ja minua.

Tunnetko jonkun, jossa on ainesta ehdokkaaksi?
Näetkö sellaisen, kun katsot aamulla peiliin?
Tunnistatko itsesi tai tuntemasi henkilön?

Sinusta voi tulla vihreä kuntavaaliehdokas – olipa sukupuolesi, taustasi tai ikäsi mikä tahansa. Sinun ei tarvitse olla valmis poliitikko ryhtyäksesi ehdokkaaksi vaan ratkaisevaa on halu ja into vaikuttaa yhteisiin asioihimme sekä tehdä Pohjois-Satakunnasta vihreämpi.

Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta Vihreiden listalla tai haluat vinkata ehdokkaaksi tietämäsi hyvän tyypin kotikuntaan katsomatta, se onnistuu täältä. Me olemme sinuun yhteydessä!