Uusi valtuutettu, Elina Kangas, aloitti tänään valtuustokautensa. ”Olemme iloisia valtuustopaikasta. Verrattuna esim. Satakunnan muihin yhden vihreän valtuutetun kuntiin, olemme ainoat, jotka säilyttivät paikan”, kertoi Elina vaalien jälkeen. Varavaltuutetut ovat Irmeli Elomaa ja Mia Nother. Tunnustelut johtivat neuvotteluihin pienpuolueiden kanssa. Vihreät allekirjoittivat koalitiosopimuksen vasemmistoliiton ja KD:n kanssa. Lopulliset valinnat luottamuspaikkoihin päätettiin Pohjois-Satakunnan Vihreiden yleiskokouksessa 15.8.2021. Valtuusto on tänään 16.8. tehnyt päätöksen: Kaupunkisuunnittelulautakunta: varsinainen jäsen Elina Kangas varajäsen Irmeli Elomaa Keskusvaalilautakunta: 2. varajäsen Matti Velhonoja 5. varajäsen Harri Kangas Suhteellisten vaalien vaalilautakunta: varajäsen Elina Kangas Kiitämme äänestäjiämme luottamuksesta!